تایجی کوفته تبریزی ۱۴۰۲ اصل / عکس و تزیین کوفته تبریزی 1402 - تایجی

کوفته تبریزی ۱۴۰۲ اصل / عکس و تزیین کوفته تبریزی ۱۴۰۲، کوفته تبریزی با گوشت، کوفته تبریزی با مرغ، جدیدترین و بهترین کوفته تبریزی سال ۱۴۰۲ – ۲۰۲۳

کوفته تبریزی ۱۴۰۲

کوفته تبریزی یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار قدیمی ایرانی است که اصالت آن متعلق به شهر تبریز می باشد. این کوفته خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است اصالتی تبریزی دارد و در شهرهای مختلف کشور با مواد متنوعی تهیه می شود.

کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲

جالب است بدانید در برخی رستوران های قدیمی هنوز این کوفته را به روش اصیل و قدیمی تبریزی درست می کنند، به این صورت که به جای چرخ کردن گوشت، آنرا در هاونگ های بزرگ می ریزند و به صورت دستی می کوبند.

کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲
کوفته تبریزی ۱۴۰۲

دلایل باز شدن کوفته تبریزی

یکی از مهم ترین دلایل باز شدن کوفته تبریزی این است که مواد انرا را کم یا زیاد کنیم. یکی از موادی که اگر بیش از اندازه در کوفته استفاده شود، باعث باز شدن کوفته می شود، لپه است. یکی دیگر از مهم ترین دلایل باز شدن کوفته این است که مایه آن به خوبی ورز داده نشده باشد.

عطر کوفته تبریزی

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در جایی کوفته تبریزی میل کرده باشید و عطر و طعم آن همیشه در خاطرتان مانده باشد. یکی از مهمترین دلایل عطر و طعم خوب کوفته این است که از سبزی تازه برای تهیه آن استفاده شود.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 172 views بار دسته بندی : تقویم تاريخ : 3 فوریه 2023 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها