تایجی شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲ جدید / شیرینی دانمارکی اصل ۲۰۲۳ - تایجی

شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲ جدید / شیرینی دانمارکی اصل ۲۰۲۳، شیرینی دانمارکی خانگی و کارگاهی، جدیدترین و بهترین شیرینی دانمارکی قنادی ۱۴۰۲ – ۲۰۲۳

شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲

شیرینی دانمارکی که با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می شود یکی از انواع شیرینی های مجلسی و محبوب ایرانی است که معمولا برای پذیرایی در مجالس و مهمانی ها استفاده می شود.

جدیدترین شیرینی های دانمارکی ۱۴۰۲ – ۲۰۲۳ در ادامه معرفی می شود.

شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲

پف شیرینی به دمای فر و تردی خمیر آن بستگی دارد. کره، روغن و چربی سنتی مورد استفاده در شیرینی دانمارکی است اما در تولید صنعتی از چربی شیرینی‌پزی برای تولید شیرینی دانمارکی استفاده می‌کنند.

شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲
شیرینی دانمارکی ۱۴۰۲

شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی که در زبان انگلیسی صرفاً دانمارکی نیز خوانده می‌شود؛ نوعی شیرینی خشک است که در تهیه آن از آرد سفید، شیر، شکر، تخم‌مرغ، کره یا کرهٔ گیاهی، مایه‌خمیر، وانیل و نمک استفاده می‌شود. این شیرینی دارای لایه‌های بسیاری است که اضافه نمودن مخمر باعث تورم یا پف آن می‌شود.

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 130 views بار دسته بندی : تقویم تاريخ : 29 ژانویه 2023 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.